• 02

INTERVENTUS is gespecialiseerd in de minnelijke en de gerechtelijke invordering, voor ondernemingen en openbare diensten.

INTERVENTUS voert alle opdrachten uit met betrekking tot het beroep van de gerechtsdeurwaarder, zoals het opstellen van vaststellingen, van dagvaardingen, van betekeningen, van verzet tegen vonnissen … en dit zowel voor particulieren en ondernemingen, als voor advocaten.

EXPERTISE - RESPECT - NABIJHEID

Voor een globale oplossing, doe een beroep op erkende professionals

GEMAKKELIJK – SNEL – GEPAST

Onbetaalde facturen in B2B ?

oplossingen aangepast aan de ondernemingen

Interventus organiseert haar taken doorheen een netwerk van Gerechtsdeurwaarders, verspreid over het Belgische grondgebied en, desgevallend, in het buitenland

Op economische en snelle wijze de schuldvorderingen innen, daarbij wakend over het imago van uw onderneming, dat is mogelijk bij INTERVENTUS !

 • Nieuwe website, onbeperkt te ontdekken !

  INTERVENTUS zet haar nieuwe website online. Deze richt zich tot de ondernemingen, tot de instellingen, tot de advocaten en tot de particulieren. Eenvoudig en duidelijk, precies en volledig. Deze zal uitgerust worden met een communicatiemiddel voor de gebruiker. U vindt eveneens, op de homepage, een rechtstreekse toegang tot uw lopende dossier, of u nu schuldenaar dan wel klant bent. Een aangenaam bezoek toegewenst.

 • Wedstrijd "Une maison pour tous"

  Interventus wordt door "Fun International" aangesteld voor het toezicht op de grote wedstrijd. Meester Nivarlet, Gerechtsdeurwaarder-vennoot - Interventus, legt de verschillende opdrachten van de gerechtsdeurwaarder, in dat geval, uit. Bekijk de video.

 • INTERVENTUS Namur

  Het was al in voorbereiding sedert 2016. Thans is het werkelijkheid geworden. De studie van Meester Vincent BODART te Andenne komt in een netwerk met de studie INTERVENTUS Liège en wordt INTERVENTUS Namur.

  Chat